ABOUT NEW BROOKLYN

Stadswijk New Brooklyn in Almere Poort wordt met 1.400 nieuwe woningen hip & happening. Een plek waar altijd iets te beleven valt, net als in “the city that never sleeps”. Dat New Brooklyn niet stilstaat, is nu al zichtbaar. De eerste contouren van de woningen worden zichtbaar, op sommige plekken betrekken kopers hun nieuwe woning al. Wat bevindt zich waar en wat is de planning? Ontdek meer over de velden!

New Brooklyn from above

Veld A1

UITVERKOCHT

How it started… Veld A1 is het eerste deelgebied van New Brooklyn. Hier begon het twee jaar geleden! Van de 28 drielaagse eengezinswoningen in dit veld, zijn er dan ook al een aantal opgeleverd. De komende periode volgt de oplevering van de andere woningen. Hier wonen straks de pioniers van New Brooklyn.

 • Start bouw: januari 2020
 • Oplevering: vanaf september 2022

Veld A6

UITVERKOCHT

Welcome to New Brooklyn… Appartementengebouw Bushwick Building op de kop van veld A6 zorgt voor het markante entree van de wijk. Bushwick Building is op dit moment volop in aanbouw, net als de maisonnettes, vierlaagse eengezinswoningen en appartementen van Greenpoint Building in dit veld.

 • Start bouw: januari 2022
 • Oplevering: vanaf eind 2023

‘Ruimte, vrijheid, groen en een urban sfeer. Erkers, brede straten en hoge herenhuizen van baksteen. New Brooklyn heeft het allemaal!’

Veld A7

UITVERKOCHT

A lot of green… Uitkijken op een groene binnentuin? Dat kan vanuit de woningen in veld A7. Hier is de bouw gestart van 27 vierlaagse eengezinswoningen en de vier appartementen van het luxe, kleinschalige Foursquare. De funderingen worden komende maand geplaatst.

 • Start bouw: maart 2022
 • Oplevering Foursquare: vanaf eind 2023
 • Oplevering eengezinswoningen: vanaf begin 2024

Veld D1

IN VERKOOP

I’ll meet you at the corner… De 39 eengezinswoningen van veld D1 bevinden zich in de hoek van New Brooklyn. Met drie woonlagen, veel woonruimte en een heerlijke achtertuin hebben de woningen in dit veld alles om er jouw happy place van te maken. Inschrijven op de laatst beschikbare woningen is nog mogelijk. En goed nieuws, de bouw start dit najaar al!

 • Start bouw: november 2022
 • Oplevering: vanaf begin 2024

Bekijk deze woningen →

‘Hoge energielasten? Die heb je niet in New Brooklyn. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, gasloos en volop energiezuinig’

Veld B1

IN VERKOOP

I like it a… Lot(s)! In veld B1 komen naast de 20 vierlaagse eengezinswoningen ook twee kleinschalige appartementengebouwen. Lots Building met 16 woningen en Starret Building met 4 tweekamerappartementen. Luxe en exclusief, hier wil je wonen! Kijk snel in het beschikbare aanbod welke woning bij jou past en schrijf je in.

 • Start bouw: september 2022
 • Oplevering: vanaf begin 2024

Bekijk deze woningen →

Veld C1

IN VERKOOP

Your brand new home… in veld C1? Dát kan! De verkoop van de 30 vierlaagse eengezinswoningen in dit veld is gestart en de eerste paal gaat ook al bijna de grond in! Het feestelijke start-bouwmoment wil je toch niet missen? Schrijf je snel in! Inschrijven op de reservelijst van de 7 driekamerappartementen in Maple Building is ook nog mogelijk.

 • Start bouw: november 2022
 • Oplevering: vanaf begin 2024

Bekijk deze woningen →

Bruisende stadswijk New Brooklyn Almere

Urban and green

In de brede lanen van New Brooklyn staan grote bomen. Daartussen staan bankjes waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en van de zon genieten. Op de extra brede stoep spelen kinderen terwijl hun ouders hen in de gaten houden. Lekker op het trappetje voor de voordeur, met koffie en de krant. Omdat je hier je auto iets verderop parkeert, is het lekker rustig in de straat.

Meer over urban and green →