ABOUT NEW BROOKLYN

Stadswijk New Brooklyn in Almere Poort wordt met 1.400 nieuwe woningen hip & happening. Een plek waar altijd iets te beleven valt, net als in “the city that never sleeps”. Dat New Brooklyn niet stilstaat, is nu al zichtbaar. De eerste contouren van de woningen worden zichtbaar, op sommige plekken betrekken kopers hun nieuwe woning al. Wat bevindt zich waar en wat is de planning? Ontdek meer over de velden!

 

Take a look in New Brooklyn Almere

Nieuwsgierig hoe New Brooklyn eruit komt te zien? De nieuwe stadswijk is vol in aanbouw, waar wil je nú al de sfeer proeven? Neem dan een kijkje in onderstaande 3d viewer. Welcome to the neighborhood!

New Brooklyn from above

Klik op de icoontjes en bekijk New Brooklyn in 360 graden en doe een rondleiding in de woningen.

LISTEN NOW 

Waar komt de naam New Brooklyn vandaan en hoe is het nu écht om in deze nieuwe, toffe stadswijk te wonen en leven?
Alle ins en outs over New Brooklyn hoor je van architect Marc en ontwikkelaar Bas in onze gloednieuwe podcast! Vanuit de bouwkeet in Almere, nu overal te beluisteren.

Naar de podcast →

Alle velden van New Brooklyn

Veld B1

NOG MAAR 1 PENTHOUSE TE KOOP!

I like it a… Lot(s)! In veld B1 komen naast de 20 vierlaagse eengezinswoningen ook twee kleinschalige appartementengebouwen. Lots Building met 16 woningen en Starret Building met 4 tweekamerappartementen. Luxe en exclusief, hier wil je wonen! Kijk snel in het beschikbare aanbod welke woning bij jou past en schrijf je in.

 • Bouw gestart in september 2022
 • Oplevering: vanaf eind 2023

Bekijk het penthouse →

Veld D1

IN VERKOOP

I’ll meet you at the corner… De 39 eengezinswoningen van veld D1 bevinden zich in de hoek van New Brooklyn. Met drie woonlagen, veel woonruimte en een heerlijke achtertuin hebben de woningen in dit veld alles om er jouw happy place van te maken. Inschrijven op de laatst beschikbare woningen is nog mogelijk. En goed nieuws, de bouw is is gestart!

 • Bouw gestart in november 2022
 • Oplevering: vanaf begin 2024

Bekijk deze woningen →

‘Hoge energielasten? Die heb je niet in New Brooklyn. De woningen zijn voorzien van zonnepanelen, gasloos en volop energiezuinig’

A7

UITVERKOCHT

A lot of green… Uitkijken op een groene binnentuin? Dat kan vanuit de woningen in veld A7. Hier is de bouw gestart van 27 vierlaagse eengezinswoningen en de vier appartementen van het luxe, kleinschalige Foursquare.

 • Bouw gestart in maart 2022
 • Oplevering Foursquare: vanaf eind 2023
 • Oplevering eengezinswoningen: vanaf begin 2024

A1

UITVERKOCHT

How it started… Veld A1 is het eerste deelgebied van New Brooklyn. Hier begon het twee jaar geleden! De 28 drielaagse eengezinswoningen in dit veld zijn dan ook al opgeleverd. Hier wonen de pioniers van New Brooklyn.

 • Bouw gestart in januari 2020
 • Opgeleverd in september 2022

Bekijk de drone video →

A6

UITVERKOCHT

Welcome to New Brooklyn… Appartementengebouw Bushwick Building op de kop van veld A6 zorgt voor het markante entree van de wijk. Bushwick Building is op dit moment volop in aanbouw, net als de maisonnettes, vierlaagse eengezinswoningen en appartementen van Greenpoint Building in dit veld.

 • Bouw gestart in januari 2022
 • Oplevering: vanaf eind 2023

‘Ruimte, vrijheid, groen en een urban sfeer. Erkers, brede straten en hoge herenhuizen van baksteen. New Brooklyn heeft het allemaal!’

Bruisende stadswijk New Brooklyn Almere

Urban and green

In de brede lanen van New Brooklyn staan grote bomen. Daartussen staan bankjes waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en van de zon genieten. Op de extra brede stoep spelen kinderen terwijl hun ouders hen in de gaten houden. Lekker op het trappetje voor de voordeur, met koffie en de krant. Omdat je hier je auto iets verderop parkeert, is het lekker rustig in de straat.

Meer over urban and green →