FAQ

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie. 

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten. 

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina. 

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk. 

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren. 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd, en exclusief keuken. 

De bouw van C1 start in Q3 2022. Dit betekent dat er geen keuze is in opties voor de woningen. Je kan wel de binnendeuren helemaal aanpassen naar je stijl en voor een aantal woningen is er een keuze gemaakt voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Je hebt de keuze in de vloer – en wandtegels.  

De prognose oplevering is het 1e kwartaal 2024. 

De bouw van de eengezinswoningen van het veld C1 start begin Q3 2022. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.   

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn voor je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons. 

De plattegronden vind je bij de downloads.

Je hebt keuze uit 30 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort, Beaumont en de Special. Bekijk de website om alles te weten te komen over de woningen.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je het inschrijfformulier om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s) Je kunt je op maximaal 5 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving. 

De voorwaarden voor het inschrijven vind je op de website

Inschrijven woning →

De verkoop begint op dinsdag 2 juni om 16:00 uur. Vanaf dit moment staan alle verkoopstukken van C1 op de website en kun je inschrijven voor je favoriete bouwnummers 

Op 7 september is er van 15.00 - 17.00 uur een inloopmoment op het projectbureau van New Brooklyn. Dan staat het verkoopteam voor je klaar voor al je vragen of hulp bij het inschrijven op jouw favoriete bouwnummers!

Je kunt je inschrijven op 10 bouwnummers.

De inschrijving is gesloten op 14 september om 12.00 uur. Momenteel kun je je alleen nog inschrijven als reservekandidaat op de reservelijst.

Inschrijven reservelijst →

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

De vermelde vrij op naam prijzen zijn:

 • Inclusief grond-, notaris-, kadaster-, makelaars- en architectenkosten
 • Inclusief sanitair en tegelwerk (toilet en badkamer)
 • Inclusief 21% BTW
 • Exclusief financieringskosten en rentes
 • Exclusief keuken
 • Er is geen sprake van erfpacht.

De definitieve prijzen worden wanneer de verkoop is gestart per bouwnummer gecommuniceerd.

Bij de downloads vind je de (sfeer)plattegronden. Ook kan je hier de tabloids downloaden per woningtype.

Ja, op de appartementen zit een zelfbewoningsplicht (uitgezonderd penthouses bnr 83 & 84). Alle informatie over de zelfbewoningsclausule kun je vinden bij de downloads.

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.

Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.

Op de website vind je vanaf 7 september het inschrijfformulier. Je kunt je op meerdere bouwnummers inschrijven. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invulvelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

De voorwaarden voor het inschrijven vind je op de website: www.newbrooklyn-almere.nl/voorwaarden-inschrijven

Je kunt VIP worden als je je inschrijft op een bouwnummer tijdens de pre-sale. Je hebt dan voor die fase een VIP-status. Als VIP heb je voorrang in de loting na inschrijving bij de start verkoop. Dit betekent dat de woningen eerst door de notaris verloot worden onder de VIP-inschrijvingen en daarna onder de niet-VIP inschrijvingen. Let op: ook als VIP moet je je opnieuw inschrijven bij de start verkoop. Pas dan activeer je jouw voorrangspositie.  

Let op, dit is niet meer mogelijk. De pre-sale is geëindigd op 31 juli 2022. Inschrijven op je favoriete bouwnummers is mogelijk tijdens de start verkoop op 7 september.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en events. Daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

De appartementen zullen op de keuken na compleet zijn. Hierdoor zijn er minder mogelijkheden qua opties. Wel zijn er keuzes in het sanitairpakket voor zowel badkamer, als toilet. Ook kun je je eigen deuren samenstellen. Voor een aantal appartementen zijn er wel opties mogelijk, deze vind je terug op de Woonwensenlijst bij de downloads.

De appartementen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Vattenfall is hiervan de leverancier. Bij stadsverwarming, ook wel stadswarmte genoemd, wordt de restwarmte gebruikt die vrijkomt van industriële bedrijven in de buurt. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis. De verbruikskosten zullen ongeveer gelijk zijn met die van een traditionele oplossing (gas en CV ketel). Het voordeel is dat je geen aparte CV ketel, warmtepomp en/of gasleidingen hoeft te hebben. Check de website van Almere Poort meer informatie.              

De appartementen zijn gasloos en voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Dit is conform de regelgeving/het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de bouwvergunning.

De verkoop van de appartementen start op 7 september 2022 om 15:00 uur.

Op de begane grond van de Lots Building komt een commerciële ruimte en naast één appartement met tuin is er in de Maple Building plaats voor een bedrijfsruimte. De invulling is nog niet bekend.

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.

De appartementen in de Lots, Starret en Maple Building betreffen koopappartementen. In New Brooklyn komen ook vrije sector huurappartementen en sociale huurappartementen (zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl   en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen)  

De appartementen worden verdeeld op basis van loting door de notaris. Wanneer de inschrijfperiode na start verkoop is verstreken, zal de notaris loten. Hierbij krijgen de personen die VIP zijn voorrang.

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.  Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in New Brooklyn. De voorlopige planning vind je hier.

Ja zeker. New Brooklyn wordt een stedelijke wijk en daar hoort een mix van verschillende soorten woningen bij. Naast diverse type koopwoningen, komen er ook vrije sector huur en sociale huurwoningen. De bouw van de eerste sociale en vrije sector huurwoningen is begin 2021 gestart. De sociale huurwoningen worden van De Alliantie. De verhuur verloopt via WoningNet. Zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen.

Heijmans is eind 2021 door de Gemeente Almere op de hoogte gebracht over de (mogelijke) locatie van het Leger des Heils. Dit betreft een besluit van de Gemeente Almere waar Heijmans geen invloed op heeft. Heb je vragen, dan verzoeken wij je deze te stellen aan de Gemeente Almere via info@almere.nl. 

Wil je meer weten over de omgeving? Klik hier

 

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.
Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.
In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.
Door de hele wijk worden gescheiden ondergrondse afvalpunten gemaakt.
Er ligt een definitief ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte. Hierin staat hoe de openbare ruimte wordt ingericht, waar parkeerplaatsen komen, welke soort bestrating er gebruikt wordt, materialisering, speelplekken, verkeersdrempels, straatmeubilair, verlichting, soorten bomen, groenvlakken, et cetera.
De meeste woningen hebben fraaie, opvallende daklijsten. Er komen woningen met sheddak, wat de woning een industriële uitstraling geeft die je ook in Brooklyn, New York ziet. Bij veel woningen zie je de voor Brooklyn, NY zo typerende erkers terug. Soms één laag, soms tweelaags. Sommige erkers hebben de vorm van een driehoek of een trapezium. Ook wordt bij verschillende woningen gebruik gemaakt van Franse balkons die mooi afgewerkt worden met een metalen hekwerk. De kleur van de gevelstenen zie je ook veelvuldig bij de woningen in Brooklyn, NY.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

Je hebt keuze uit 39 drielaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Lloyd, Pembroke, Louisa, Kensington en Special. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

Er zijn een aantal opties mogelijk. Zo kun je de deuren wijzigen, kiezen voor een tweede badkamer, de badkamer vergroten, kiezen voor een extra electra positie voor een inloopkast en een buitenkraan. Op de downloadpagina vind je een koperskeuzelijst met daarin alle opties.

De prognose is dat de drielaagse eengezinswoningen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd. 

De bouw van de drielaagse eengezinswoningen start in het vierde kwartaal van 2022.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken. Let er wel op dat je dit vóór de sluitingstermijn doet.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 10 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 5 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

In veld B1 heb je de keuze uit 20 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort en Beaumont. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd. 

Aan de voorzijde van de woningen komt een haag en bestrating. Sommige woningen in veld B1 hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat regel je na oplevering zelf met de buren. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt.

De bouw van de vierlaagse eengezinswoningen in veld B1 is gestart in september 2022.

De prognose is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd. 

Na een heel lange tijd is het weer mogelijk om je te ontvangen op het projectbureau van New Brooklyn in Almere (Duitslandstraat 89). Elke woensdag- en vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur ben je welkom om langs te komen en je vragen te stellen.

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken. Let er wel op dat je dit vóór de sluitingstermijn doet.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie. 

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten. 

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina. 

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk. 

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren. 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd, en exclusief keuken. 

De bouw van C1 start in Q3 2022. Dit betekent dat er geen keuze is in opties voor de woningen. Je kan wel de binnendeuren helemaal aanpassen naar je stijl en voor een aantal woningen is er een keuze gemaakt voor bijvoorbeeld openslaande deuren. Je hebt de keuze in de vloer – en wandtegels.  

De prognose oplevering is het 1e kwartaal 2024. 

De bouw van de eengezinswoningen van het veld C1 start begin Q3 2022. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.   

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn voor je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons. 

De plattegronden vind je bij de downloads.

Je hebt keuze uit 30 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort, Beaumont en de Special. Bekijk de website om alles te weten te komen over de woningen.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je het inschrijfformulier om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s) Je kunt je op maximaal 5 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving. 

De voorwaarden voor het inschrijven vind je op de website

Inschrijven woning →

De verkoop begint op dinsdag 2 juni om 16:00 uur. Vanaf dit moment staan alle verkoopstukken van C1 op de website en kun je inschrijven voor je favoriete bouwnummers 

Op 7 september is er van 15.00 - 17.00 uur een inloopmoment op het projectbureau van New Brooklyn. Dan staat het verkoopteam voor je klaar voor al je vragen of hulp bij het inschrijven op jouw favoriete bouwnummers!

Je kunt je inschrijven op 10 bouwnummers.

De inschrijving is gesloten op 14 september om 12.00 uur. Momenteel kun je je alleen nog inschrijven als reservekandidaat op de reservelijst.

Inschrijven reservelijst →

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

De vermelde vrij op naam prijzen zijn:

 • Inclusief grond-, notaris-, kadaster-, makelaars- en architectenkosten
 • Inclusief sanitair en tegelwerk (toilet en badkamer)
 • Inclusief 21% BTW
 • Exclusief financieringskosten en rentes
 • Exclusief keuken
 • Er is geen sprake van erfpacht.

De definitieve prijzen worden wanneer de verkoop is gestart per bouwnummer gecommuniceerd.

Bij de downloads vind je de (sfeer)plattegronden. Ook kan je hier de tabloids downloaden per woningtype.

Ja, op de appartementen zit een zelfbewoningsplicht (uitgezonderd penthouses bnr 83 & 84). Alle informatie over de zelfbewoningsclausule kun je vinden bij de downloads.

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.

Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.

Op de website vind je vanaf 7 september het inschrijfformulier. Je kunt je op meerdere bouwnummers inschrijven. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invulvelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

De voorwaarden voor het inschrijven vind je op de website: www.newbrooklyn-almere.nl/voorwaarden-inschrijven

Je kunt VIP worden als je je inschrijft op een bouwnummer tijdens de pre-sale. Je hebt dan voor die fase een VIP-status. Als VIP heb je voorrang in de loting na inschrijving bij de start verkoop. Dit betekent dat de woningen eerst door de notaris verloot worden onder de VIP-inschrijvingen en daarna onder de niet-VIP inschrijvingen. Let op: ook als VIP moet je je opnieuw inschrijven bij de start verkoop. Pas dan activeer je jouw voorrangspositie.  

Let op, dit is niet meer mogelijk. De pre-sale is geëindigd op 31 juli 2022. Inschrijven op je favoriete bouwnummers is mogelijk tijdens de start verkoop op 7 september.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en events. Daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

De appartementen zullen op de keuken na compleet zijn. Hierdoor zijn er minder mogelijkheden qua opties. Wel zijn er keuzes in het sanitairpakket voor zowel badkamer, als toilet. Ook kun je je eigen deuren samenstellen. Voor een aantal appartementen zijn er wel opties mogelijk, deze vind je terug op de Woonwensenlijst bij de downloads.

De appartementen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Vattenfall is hiervan de leverancier. Bij stadsverwarming, ook wel stadswarmte genoemd, wordt de restwarmte gebruikt die vrijkomt van industriële bedrijven in de buurt. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis. De verbruikskosten zullen ongeveer gelijk zijn met die van een traditionele oplossing (gas en CV ketel). Het voordeel is dat je geen aparte CV ketel, warmtepomp en/of gasleidingen hoeft te hebben. Check de website van Almere Poort meer informatie.              

De appartementen zijn gasloos en voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Dit is conform de regelgeving/het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de bouwvergunning.

De verkoop van de appartementen start op 7 september 2022 om 15:00 uur.

Op de begane grond van de Lots Building komt een commerciële ruimte en naast één appartement met tuin is er in de Maple Building plaats voor een bedrijfsruimte. De invulling is nog niet bekend.

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.

De appartementen in de Lots, Starret en Maple Building betreffen koopappartementen. In New Brooklyn komen ook vrije sector huurappartementen en sociale huurappartementen (zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl   en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen)  

De appartementen worden verdeeld op basis van loting door de notaris. Wanneer de inschrijfperiode na start verkoop is verstreken, zal de notaris loten. Hierbij krijgen de personen die VIP zijn voorrang.

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.  Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in New Brooklyn. De voorlopige planning vind je hier.

Ja zeker. New Brooklyn wordt een stedelijke wijk en daar hoort een mix van verschillende soorten woningen bij. Naast diverse type koopwoningen, komen er ook vrije sector huur en sociale huurwoningen. De bouw van de eerste sociale en vrije sector huurwoningen is begin 2021 gestart. De sociale huurwoningen worden van De Alliantie. De verhuur verloopt via WoningNet. Zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen.

Heijmans is eind 2021 door de Gemeente Almere op de hoogte gebracht over de (mogelijke) locatie van het Leger des Heils. Dit betreft een besluit van de Gemeente Almere waar Heijmans geen invloed op heeft. Heb je vragen, dan verzoeken wij je deze te stellen aan de Gemeente Almere via info@almere.nl. 

Wil je meer weten over de omgeving? Klik hier

 

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.
Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.
In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.
Door de hele wijk worden gescheiden ondergrondse afvalpunten gemaakt.
Er ligt een definitief ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte. Hierin staat hoe de openbare ruimte wordt ingericht, waar parkeerplaatsen komen, welke soort bestrating er gebruikt wordt, materialisering, speelplekken, verkeersdrempels, straatmeubilair, verlichting, soorten bomen, groenvlakken, et cetera.
De meeste woningen hebben fraaie, opvallende daklijsten. Er komen woningen met sheddak, wat de woning een industriële uitstraling geeft die je ook in Brooklyn, New York ziet. Bij veel woningen zie je de voor Brooklyn, NY zo typerende erkers terug. Soms één laag, soms tweelaags. Sommige erkers hebben de vorm van een driehoek of een trapezium. Ook wordt bij verschillende woningen gebruik gemaakt van Franse balkons die mooi afgewerkt worden met een metalen hekwerk. De kleur van de gevelstenen zie je ook veelvuldig bij de woningen in Brooklyn, NY.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

Je hebt keuze uit 39 drielaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Lloyd, Pembroke, Louisa, Kensington en Special. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

Er zijn een aantal opties mogelijk. Zo kun je de deuren wijzigen, kiezen voor een tweede badkamer, de badkamer vergroten, kiezen voor een extra electra positie voor een inloopkast en een buitenkraan. Op de downloadpagina vind je een koperskeuzelijst met daarin alle opties.

De prognose is dat de drielaagse eengezinswoningen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd. 

De bouw van de drielaagse eengezinswoningen start in het vierde kwartaal van 2022.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken. Let er wel op dat je dit vóór de sluitingstermijn doet.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 10 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 5 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

In veld B1 heb je de keuze uit 20 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort en Beaumont. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd. 

Aan de voorzijde van de woningen komt een haag en bestrating. Sommige woningen in veld B1 hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat regel je na oplevering zelf met de buren. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt.

De bouw van de vierlaagse eengezinswoningen in veld B1 is gestart in september 2022.

De prognose is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd. 

Na een heel lange tijd is het weer mogelijk om je te ontvangen op het projectbureau van New Brooklyn in Almere (Duitslandstraat 89). Elke woensdag- en vrijdagmiddag tussen 15.00 en 17.00 uur ben je welkom om langs te komen en je vragen te stellen.

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken. Let er wel op dat je dit vóór de sluitingstermijn doet.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.