FAQ

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

De vermelde vrij op naam prijzen zijn:

 • Inclusief grond-, notaris-, kadaster-, makelaars- en architectenkosten
 • Inclusief sanitair en tegelwerk (toilet en badkamer)
 • Inclusief 21% BTW
 • Exclusief financieringskosten en rentes
 • Exclusief keuken
 • Er is geen sprake van erfpacht.

De prijzen vind je in de prijslijst.

Bekijk prijslijst →

Bij de downloads vind je de (sfeer)plattegronden. Ook kan je hier de tabloids downloaden per woningtype.

Naar downloads →

Ja, op de appartementen zit een zelfbewoningsplicht (uitgezonderd penthouses bnr 83 & 84). Alle informatie over de zelfbewoningsclausule kun je vinden bij de downloads.

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.

Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.

Op de website vind je het online inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

Inschrijven appartement B1 →

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en events. Daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

De appartementen zullen op de keuken na compleet zijn. Hierdoor zijn er minder mogelijkheden qua opties. Wel zijn er keuzes in het sanitairpakket voor zowel badkamer, als toilet. Ook kun je je eigen deuren samenstellen. Voor een aantal appartementen zijn er wel opties mogelijk, deze vind je terug op de Woonwensenlijst bij de downloads.

De appartementen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Vattenfall is hiervan de leverancier. Bij stadsverwarming, ook wel stadswarmte genoemd, wordt de restwarmte gebruikt die vrijkomt van industriële bedrijven in de buurt. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis. De verbruikskosten zullen ongeveer gelijk zijn met die van een traditionele oplossing (gas en CV ketel). Het voordeel is dat je geen aparte CV ketel, warmtepomp en/of gasleidingen hoeft te hebben. Check de website van Almere Poort meer informatie.              

De appartementen zijn gasloos en voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Dit is conform de regelgeving/het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de bouwvergunning.

De verkoop van de appartementen start op 7 september 2022 om 15:00 uur.

Op de begane grond van de Lots Building komt een commerciële ruimte en naast één appartement met tuin is er in de Maple Building plaats voor een bedrijfsruimte. De invulling is nog niet bekend.

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.

De appartementen in de Lots, Starret en Maple Building betreffen koopappartementen. In New Brooklyn komen ook vrije sector huurappartementen en sociale huurappartementen (zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl   en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen)  

De appartementen worden verdeeld op basis van loting door de notaris. Wanneer de inschrijfperiode na start verkoop is verstreken, zal de notaris loten. Hierbij krijgen de personen die VIP zijn voorrang.

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.  Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

Je hebt keuze uit 39 drielaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Lloyd, Pembroke, Louisa, Kensington en Special. 

Meer over deze woningen →

Er zijn een aantal opties mogelijk. Zo kun je de deuren wijzigen, kiezen voor een tweede badkamer, de badkamer vergroten, kiezen voor een extra electra positie voor een inloopkast en een buitenkraan. Op de downloadpagina vind je een koperskeuzelijst met daarin alle opties.

De prognose is dat de drielaagse eengezinswoningen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd. 

De bouw van de drielaagse eengezinswoningen is in het vierde kwartaal van 2022 gestart. De woningen worden in 2024 opgeleverd.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 10 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

Heijmans is eind 2021 door de Gemeente Almere op de hoogte gebracht over de (mogelijke) locatie van het Leger des Heils. Dit betreft een besluit van de Gemeente Almere waar Heijmans geen invloed op heeft. Heb je vragen, dan verzoeken wij je deze te stellen aan de Gemeente Almere via [email protected]

Wil je meer weten over de omgeving? Klik hier

 

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.
Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.
In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.
Door de hele wijk worden gescheiden ondergrondse afvalpunten gemaakt.
Er ligt een definitief ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte. Hierin staat hoe de openbare ruimte wordt ingericht, waar parkeerplaatsen komen, welke soort bestrating er gebruikt wordt, materialisering, speelplekken, verkeersdrempels, straatmeubilair, verlichting, soorten bomen, groenvlakken, et cetera.
De meeste woningen hebben fraaie, opvallende daklijsten. Er komen woningen met sheddak, wat de woning een industriële uitstraling geeft die je ook in Brooklyn, New York ziet. Bij veel woningen zie je de voor Brooklyn, NY zo typerende erkers terug. Soms één laag, soms tweelaags. Sommige erkers hebben de vorm van een driehoek of een trapezium. Ook wordt bij verschillende woningen gebruik gemaakt van Franse balkons die mooi afgewerkt worden met een metalen hekwerk. De kleur van de gevelstenen zie je ook veelvuldig bij de woningen in Brooklyn, NY.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in New Brooklyn. De voorlopige planning vind je hier.

Ja zeker. New Brooklyn wordt een stedelijke wijk en daar hoort een mix van verschillende soorten woningen bij. Naast diverse type koopwoningen, komen er ook vrije sector huur en sociale huurwoningen.

 

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Op de website vind je het online inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

Inschrijven woning B1 →

In veld B1 heb je de keuze uit 20 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort en Beaumont. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

Meer over deze woningen →

 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd. 

Aan de voorzijde van de woningen komt een haag en bestrating. Sommige woningen in veld B1 hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat regel je na oplevering zelf met de buren. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt.

De bouw van de vierlaagse eengezinswoningen in veld B1 is gestart in september 2022. De woningen worden vanaf eind 2023 opgeleverd.

De prognose is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd. 

Het projectbureau New Brooklyn is gevestigd aan de Duitslandstraat 89 en is elke woensdag- en vrijdagmiddag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Je kunt zonder afspraak binnenlopen, je vragen voor de koopwoningen stellen en de maquette bekijken.

Makelaars

Je kunt ook contact opnemen met één van de makelaars.

Brockhoff Makelaars
020 - 543 73 75
[email protected]

 

Makelaardij Van der Linden
036 - 533 00 77
[email protected]

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

De vermelde vrij op naam prijzen zijn:

 • Inclusief grond-, notaris-, kadaster-, makelaars- en architectenkosten
 • Inclusief sanitair en tegelwerk (toilet en badkamer)
 • Inclusief 21% BTW
 • Exclusief financieringskosten en rentes
 • Exclusief keuken
 • Er is geen sprake van erfpacht.

De prijzen vind je in de prijslijst.

Bekijk prijslijst →

Bij de downloads vind je de (sfeer)plattegronden. Ook kan je hier de tabloids downloaden per woningtype.

Naar downloads →

Ja, op de appartementen zit een zelfbewoningsplicht (uitgezonderd penthouses bnr 83 & 84). Alle informatie over de zelfbewoningsclausule kun je vinden bij de downloads.

In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.

Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.

Op de website vind je het online inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

Inschrijven appartement B1 →

Meld je aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en events. Daarnaast ontvang je via de nieuwsbrief nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning. Op deze pagina kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.

De appartementen zullen op de keuken na compleet zijn. Hierdoor zijn er minder mogelijkheden qua opties. Wel zijn er keuzes in het sanitairpakket voor zowel badkamer, als toilet. Ook kun je je eigen deuren samenstellen. Voor een aantal appartementen zijn er wel opties mogelijk, deze vind je terug op de Woonwensenlijst bij de downloads.

De appartementen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Vattenfall is hiervan de leverancier. Bij stadsverwarming, ook wel stadswarmte genoemd, wordt de restwarmte gebruikt die vrijkomt van industriële bedrijven in de buurt. De warmte gaat via een ondergronds leidingnet naar je huis. De verbruikskosten zullen ongeveer gelijk zijn met die van een traditionele oplossing (gas en CV ketel). Het voordeel is dat je geen aparte CV ketel, warmtepomp en/of gasleidingen hoeft te hebben. Check de website van Almere Poort meer informatie.              

De appartementen zijn gasloos en voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van duurzaamheid. Dit is conform de regelgeving/het bouwbesluit ten tijde van de aanvraag van de bouwvergunning.

De verkoop van de appartementen start op 7 september 2022 om 15:00 uur.

Op de begane grond van de Lots Building komt een commerciële ruimte en naast één appartement met tuin is er in de Maple Building plaats voor een bedrijfsruimte. De invulling is nog niet bekend.

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.

De appartementen in de Lots, Starret en Maple Building betreffen koopappartementen. In New Brooklyn komen ook vrije sector huurappartementen en sociale huurappartementen (zie ook: www.hureninnewbrooklyn.nl   en www.newbrooklyn-almere.nl/huurwoningen)  

De appartementen worden verdeeld op basis van loting door de notaris. Wanneer de inschrijfperiode na start verkoop is verstreken, zal de notaris loten. Hierbij krijgen de personen die VIP zijn voorrang.

Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.  Alle appartementen zijn voorzien van een buitenruimte. Per woningtype varieert dit tussen een voortuin, terras, loggia of balkon.

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Aan de voorkant komt een haag, sommige woningen krijgen bestrating en sommige woningen hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Deze komen allemaal op de verkooptekeningen te staan. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat is na oplevering aan de kopers zelf. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt. 

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

Je hebt keuze uit 39 drielaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Lloyd, Pembroke, Louisa, Kensington en Special. 

Meer over deze woningen →

Er zijn een aantal opties mogelijk. Zo kun je de deuren wijzigen, kiezen voor een tweede badkamer, de badkamer vergroten, kiezen voor een extra electra positie voor een inloopkast en een buitenkraan. Op de downloadpagina vind je een koperskeuzelijst met daarin alle opties.

De prognose is dat de drielaagse eengezinswoningen in het eerste kwartaal van 2024 worden opgeleverd. 

De bouw van de drielaagse eengezinswoningen is in het vierde kwartaal van 2022 gestart. De woningen worden in 2024 opgeleverd.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.

Bekijk hiervoor de verkoopprocedure.

Op de website vind je tijdens de verkoopperiode een inschrijfformulier. Je kunt je op maximaal 10 bouwnummers inschrijven. Dat mogen er dus ook minder zijn. Verder bestaat het inschrijfformulier uit een aantal aanvullende invoervelden. Na verzending ontvang je een bevestiging per e-mail van je inschrijving. Lees ook de inschrijfvoorwaarden.

Heijmans is eind 2021 door de Gemeente Almere op de hoogte gebracht over de (mogelijke) locatie van het Leger des Heils. Dit betreft een besluit van de Gemeente Almere waar Heijmans geen invloed op heeft. Heb je vragen, dan verzoeken wij je deze te stellen aan de Gemeente Almere via [email protected]

Wil je meer weten over de omgeving? Klik hier

 

Je kunt je auto parkeren in de wijk. Hier vind je straks voldoende parkeerruimte.
Op verschillende plekken in de wijk komen speelvoorzieningen.
In New Brooklyn komen oplaadpunten voor elektrische auto’s. Deze bevinden zich aan de randen van de wijk.
Door de hele wijk worden gescheiden ondergrondse afvalpunten gemaakt.
Er ligt een definitief ontwerp voor de inrichting van de openbare ruimte. Hierin staat hoe de openbare ruimte wordt ingericht, waar parkeerplaatsen komen, welke soort bestrating er gebruikt wordt, materialisering, speelplekken, verkeersdrempels, straatmeubilair, verlichting, soorten bomen, groenvlakken, et cetera.
De meeste woningen hebben fraaie, opvallende daklijsten. Er komen woningen met sheddak, wat de woning een industriële uitstraling geeft die je ook in Brooklyn, New York ziet. Bij veel woningen zie je de voor Brooklyn, NY zo typerende erkers terug. Soms één laag, soms tweelaags. Sommige erkers hebben de vorm van een driehoek of een trapezium. Ook wordt bij verschillende woningen gebruik gemaakt van Franse balkons die mooi afgewerkt worden met een metalen hekwerk. De kleur van de gevelstenen zie je ook veelvuldig bij de woningen in Brooklyn, NY.

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en we houden je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in New Brooklyn. De voorlopige planning vind je hier.

Ja zeker. New Brooklyn wordt een stedelijke wijk en daar hoort een mix van verschillende soorten woningen bij. Naast diverse type koopwoningen, komen er ook vrije sector huur en sociale huurwoningen.

 

Bekijk de online flyer over wifi en de speciale actie van KPN & Heijmans hier.

Op de website vind je het online inschrijfformulier. Na verzending ontvang je een bevestiging per email van je inschrijving.

Inschrijven woning B1 →

In veld B1 heb je de keuze uit 20 vierlaagse eengezinswoningen, verdeeld over de woningtypes Carroll, Bedfort en Beaumont. Bekijk de brochures op de downloadpagina om alles te weten te komen over de woningen. 

Meer over deze woningen →

 

De woningen worden inclusief badkamer en toilet opgeleverd. 

Aan de voorzijde van de woningen komt een haag en bestrating. Sommige woningen in veld B1 hebben geen voortuin. De hoekwoningen hebben allemaal een gemetselde muur met/zonder hekwerk erop. Aan de achterkant en tussen de kavels worden geen erfafscheidingen aangebracht, dat regel je na oplevering zelf met de buren. In de technische omschrijving staat precies wat er bij elke kavel komt.

De bouw van de vierlaagse eengezinswoningen in veld B1 is gestart in september 2022. De woningen worden vanaf eind 2023 opgeleverd.

De prognose is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd. 

Het projectbureau New Brooklyn is gevestigd aan de Duitslandstraat 89 en is elke woensdag- en vrijdagmiddag geopend van 15.00 tot 17.00 uur. Je kunt zonder afspraak binnenlopen, je vragen voor de koopwoningen stellen en de maquette bekijken.

Makelaars

Je kunt ook contact opnemen met één van de makelaars.

Brockhoff Makelaars
020 - 543 73 75
[email protected]

 

Makelaardij Van der Linden
036 - 533 00 77
[email protected]

De woningen zijn uitgerust met zonnepanelen. Alle woningen voldoen standaard aan de BENG-norm en zijn daarmee duurzaam. Bij de downloads op de website staat een situatiekaart waarop je kunt zien hoeveel zonnepanelen er op de woningen zitten.

De woningen worden exclusief keuken opgeleverd. 

Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op om een afspraak te maken. We vragen je voorafgaand aan de afspraak om je financiële situatie met een hypotheekadviseur te bespreken en het resultaat van deze financiële haalbaarheidscheck met ons te delen. Zorg er dus voor dat je deze haalbaarheidsverklaring op tijd in je bezit hebt. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Indien je geen haalbaarheidsverklaring kan of wilt aanleveren, komt de afspraak met de makelaar helaas te vervallen.

De financiering voor de aankoop van je nieuwe woning moet geregeld zijn vóór je naar de notaris gaat voor de overdracht van de woning. Uiteraard houden we je dan op de hoogte en krijg je hierover bericht van ons.

De woningen hebben geen eigen parkeerplaats. Wel is er voldoende ruimte in de wijk om je auto te parkeren.

De woningen worden aangesloten op de stadsverwarming van Almere. Elke verdieping is voorzien van vloerverwarming en de temperatuur is te regelen per verblijfsruimte. Zie hiervoor ook de technische omschrijving op de downloadpagina.

Op de downloadpagina vind je de plattegronden van de woningen.

Wil je je toch inschrijven op een ander bouwnummer? Schrijf je dan nogmaals in. We zullen jouw meest recente inschrijving verwerken.

Dit is de SWK Garantie en waarborgregeling. Bekijk de website van SWK voor meer informatie.