NIEUWS

Kijkje op de bouwplaats in maart

De bouw van de appartementen en eengezinswoningen van B1 gaat heel hard. De sfeervolle erkers in New Brooklyn-style zijn al goed te zien. De verwachting is dat de woningen vanaf eind 2023 worden opgeleverd.

Lees meer

Bewoner aan het woord: Sheila

Sheila woont al in New Brooklyn, Almere. En wel in een mooie eengezinswoning met 3 woonlagen type Lloyd. Ze laat je graag haar woning zien en vertelt je hoe het is om in deze nieuwe stadswijk te wonen.

Lees meer

Laatste appartementen nu inclusief badkamer én keuken!

Ben je op zoek naar een complete woonruimte? Dan heb je geluk! De laatste koopappartementen in New Brooklyn worden vanaf nu aangeboden inclusief badkamer én volledige keuken. Dat levert je véél extra bestedingsruimte op om van je nieuwe appartement jouw droomwoning te maken. Een deal waar je vast blij van wordt!

Lees meer

Come & See inloopevent koopwoningen op 11 maart

Wil jij weten hoe de wijk New Brooklyn eruit gaat zien, welke koopwoningen beschikbaar zijn en of het financieel haalbaar is om in New Brooklyn te wonen? Kom dan naar het inloopevent op zaterdag 11 maart!

Lees meer

Start verhuur 26 woningen A6 vanaf 15 maart

Op 15 maart start de verhuur van 26 beneden- en bovenwoningen op veld A6!

Lees meer

Start bouw feestje Veld D1 & B1

In New Brooklyn vierden we gisteren samen met alle kopers van veld D1 & B1, Vesteda en Julius Lindenbergh, wethouder Wonen van de gemeente Almere, dat we gestart zijn met bouwen. Gezellig bij het haardvuur, met warme chocolademelk én een enorm grote opblaasbare champagnefles die niet eens het hoogste punt in de omgeving was. De bouw gaat namelijk zo gestaag!

Lees meer
1 2 3 11