Presale 17 december

Yes! Op donderdag 17 december 19.00 uur start de online presale van New Brooklyn voor de 28 koopwoningen in bouwveld A1. Dit zijn drielaagse woningen met tuin verdeeld over de types: Kensington, Pembroke, Louisa en Lloyd. Je hebt hier veel keuze in grootte van de huizen (99 tot 156 m²), woningbreedte en kapvormen. De prachtige en kenmerkende erkers die je ook in Brooklyn, New York ziet, zie je uiteraard ook bij een aantal woningen.

De woningen met 99 m² woonoppervlakte zijn er vanaf circa € 345.000 vrij op naam en de woningen van 130 tot 156 m² woonoppervlakte zijn er vanaf circa € 425.000,- vrij op naam.

Meer weten over de presale? Lees dan snel verder.

Wat is de presale?

Tijdens de presale vertellen we je meer over de 28 woningen van bouwveld A1. De presale is online en je kunt dus meekijken vanaf je mobiele telefoon, tablet of laptop. Op de website vind je vanaf dat moment meer informatie over de huizen

Het is vanaf 17 december 19.00 uur ook al mogelijk om je in te schrijven op jouw favoriete bouwnummer(s). We plaatsen je dan op de VIP lijst, waarmee je bij de daadwerkelijke start verkoop in januari 2021 voorrang krijgt.

We kunnen ons voorstellen dat je na het bekijken van de presale video en de website vragen hebt. Op 17 december kan je tussen 19.00 uur en 20.00 uur je vragen stellen via de chat op de website.

Moet ik mij aanmelden voor de online presale?

Wil je een seintje krijgen als de presale start? Meld je dan aan en we sturen je een mail als de presale video en meer informatie op de website staat en de voorinschrijving is geopend.

Aanmelden presale »

 

Wanneer gaan de andere woningen in verkoop/verhuur?

In New Brooklyn komen er nog veel andere woningen, zoals vierlaagse woningen met tuin, maisonnettes, appartementen in koop, vrije sector huur en sociale huur. Op een later moment meer hierover.