Kopers aan het woord: Marleen en Tyme

Nomadenspirits geworteld in Almere. Marleen en Tyme droomden al een tijdje over de volgende stap in hun leven. Ideeën over wonen in het buitenland kwamen voorbij, maar familie en vrienden hielden hen toch in Almere: dé plek waar ze beiden opgegroeid zijn. Ze kennen elkaar al van de middelbare school. “Het huis dat we zochten moest wel speciaal zijn.” En dat is gelukt. Marleen en Tyme kochten een vierlaagse woning, type Carroll.

Lucky shot

We lopen met Marleen en Tyme door New Brooklyn, waar de eerste huizen inmiddels zijn gebouwd. “We hebben ongelooflijk veel geluk gehad. En misschien het geluk ook een handje geholpen door ons in te schrijven op een woning die meer kans op inloten had. Nadat we waren ingeloot bleek de hoekwoning, die het meest gewenst was, weer vrij te komen en konden we switchen”, vertelt Marleen. “We keken ook naar bestaande woningen, maar met dat bieden viel er niet tussen te komen.” Momenteel wonen Marleen en Tyme in een appartement, ook in Almere Poort. “Het is een startersappartement, het wordt veel te klein”. Hun hoekwoning is straks ruim 150 m². “Met véél kamers!”

Voorliefde voor vides

Meerdere bekenden van Marleen en Tyme gaan straks ook wonen in New Brooklyn. Vrienden trekken volgende maand al in. “Wij moeten nog even geduld hebben. In 2024 kunnen we als alles volgens planning loopt over.” Marleen en Tyme gaan vervolgens zelf aan de slag in het huis. Tyme, die een eigen klusbedrijf heeft, is het al aan het uitdenken. “De wens van een speciaal huis komt helemaal uit”, zegt Marleen. “Ik heb een voorliefde voor vides en een woonkeuken. Met de split-level-indeling in deze woning kunnen we dit allemaal realiseren.” Tyme voegt toe: “Het New Yorkse gevoel, de mogelijkheid om straks in de buurt een terras te pakken en de mooie stijl van de huizen hier, het maakt voor ons het plaatje helemaal compleet!”

Is wonen in type Carroll ook iets voor jou? Donderdag 2 juni 2022 om 16.00 uur start de verkoop van de laatste 30 vierlaagse eengezinswoningen van New Brooklyn in Almere. Mis het niet!

 

Start verkoop veld C1 →