Groots wonen

In een ander nieuwbouwplan bouwen we soortgelijke stoere woningen als type Lloyd in New Brooklyn. Dit geeft de ideale gelegenheid om even binnen te kijken. Een woningbreedte van 3.90 meter lijkt weinig, maar er kan juist heel veel in deze woning.

De plek waar Jordy en Marc het meest blij mee zijn in huis is de keuken, direct achter de voordeur. “Toen wij de tekeningen zagen, vonden we dat een rare plek voor een keuken. Maar het is juist een heel lichte en daardoor fijne plek. Wij zijn heel blij dat we hebben gekozen voor een kookeiland met bar. Want als je staat te koken, sta je niet met je rug naar degene die aan de bartafel zit. De keuken nodigt daarom uit om tijdens het koken de dag te bespreken. Dat doen we dan ook vaak.”

De belangrijkste tip van Jordy en Marc voor mensen die type Lloyd op het oog hebben is: “Je moet niet klein denken. Wij hebben echt over alles heel goed nagedacht en creatief gepuzzeld. Daarom past er bij ons een kookeiland in de keuken. Als je groot denkt, kan het ook groot worden. Juist als je kiest voor veel kleine spulletjes kan het rommeling ogen.”