Goed nieuws voor grote en samengestelde gezinnen

Heb jij een gezellig groot of een samengesteld gezin? In de vierlaagse woningen van veld B1 creëer je zo een vijfde slaapkamer. Zo geniet ieder gezinslid van een eigen, heerlijke plek in huis.

Type Beaumont is een zeer royale woning in veld B1. Met maar liefst 178 – 182 m² woonoppervlakte en vier woonlagen. Bij vier woningen van dit type (bouwnr. 5 t/m 8) is er standaard een extra slaapkamer gelegen in het souterrain. Hierdoor heeft deze woning maar liefst vijf slaapkamers!

Hieronder vind je de sfeerplattegrond van type Beaumont. 

Meer over type Beaumont →

 

Of neem hieronder een kijkje in de woning.

Ook type Bedfort is geen kleintje. Met 156 m² woonoppervlakte verdeeld over vier woonlagen is dit een ruime woning. Bij dit type is het optioneel mogelijk om te kiezen voor een extra slaapkamer in het souterrain. Hieronder vind je de sfeerplattegrond van type Bedfort. 

Meer over type Bedfort →

 

Wil je meer weten over deze woningen?

Neem dan contact met ons op via [email protected] of schrijf je in! Je kunt ook contact opnemen met één van de makelaars.

Brockhoff Makelaars
020 – 543 73 75
[email protected]

Makelaardij Van der Linden
036 – 533 00 77
[email protected]

Wil je meer weten?
Neem contact op met [email protected] of vul het onderstaande formulier in en we sturen alle informatie, zoals de brochure en de prijslijst, naar je toe.

Selecteer...Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.