Almere blijft groeien!

Jaren geleden, in 2007, verkocht Brockhoff makelaars de eerste nieuwbouwwoningen in Almere Poort. Toen lagen deze woningen en appartementen nog in the middle of nowhere. maar nu vormen ze de kern van dit stadsdeel. “zo zie je maar weer: Almere blijft groeien!” zegt makelaar Mieke de Wit van Brockhoff.

Makelaar Mieke de Wit van Brockhoff

Ga gewoon eens kijken!

Ons kantoor heeft een groot werkgebied, gericht op mensen in Amsterdam, Amstelveen en omgeving. Voor jonge gezinnen is een ruimer huis financieel niet haalbaar als je in de stad wilt blijven. Als ik dan Almere als optie noem, moeten ze soms wel over een hobbel heen. ‘Stap af van je vooroordelen en ga gewoon eens kijken!’, zeg ik dan. Die gezelligheid en cafeetjes heb je daar ook.”

New Brooklyn wordt een bijzondere wijk

New Brooklyn wordt een bijzondere wijk

“Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van nieuwbouw, huizen die er nog niet staan. Op basis van tekeningen proberen wij het totale plaatje te vormen. Op de locatie van New Brooklyn is nog niets te zien, dat is natuurlijk extra spannend. Wij helpen de toekomstige kopers de situatie, de wijk en de woning te verbeelden. Wij hebben erg goede
ervaringen met chatsessies en videobellen. Dat is laagdrempelig en werkt efficiënt, vooral jonge mensen vinden dit prettig. Als ze het eenmaal aandurven, begeleiden wij het hele koopproces, van optie tot levering bij de notaris. Wij kijken ernaar uit; New Brooklyn gaat een hele bijzondere én gewilde wijk worden!”