Almeerders verhuizen graag

“Dat ik zelf al 30 jaar in Almere woon, helpt mij enorm als makelaar,” zegt Madeleine van Rijn. “Zo kan ik beter adviseren”. van der linden makelaars verkoopt voor 60-70% aan Almeerders die op zoek zijn naar een nieuwbouwhuis. wat dat betreft valt er in Almere veel te kiezen!

Makelaar New Brooklyn Almere

Weloverwogen keuze

“Als allround makelaar begeleid ik mensen bij hun overstap naar een nieuw huis. Ik help bij het maken van een weloverwogen keuze. Bijvoorbeeld als het gaat om een speciaal woningtype: New Brooklyn biedt namelijk heel veel verschillende mogelijkheden. Welk type sluit het beste aan op je wensen en levensfase? Laten de kopers een woning achter, dan kan ik de waardebepaling en verkoop regelen.
Wat dat laatste betreft is dat in Almere meestal geen probleem. Op dit moment is de woningmarkt heel gunstig!”

Energie

“Almeerders verhuizen gerust meerdere keren naar een andere woning binnen Almere. Vooral Almere Poort heeft een grote aantrekkingskracht. De ligging is gunstig en er is een heel afwisselend woningaanbod waar veel energie vanuit gaat. De eigen
identiteit van New Brooklyn sluit daar perfect op aan. Dat maakt deze nieuwe wijk voor een grote groep mensen interessant,” verwacht Madeleine van Rijn.