WELCOME TO NEW BROOKLYN De nieuwe stadswijk in Almere Poort

WHERE URBAN
MEETS GREEN

Ruimte, vrijheid, groen, urban sfeer… New Brooklyn, de nieuwe stadswijk in Almere Poort, heeft het  allemaal. Hier woon je in een schitterende, hippe, groene stadswijk met een uitgesproken architectuur, geïnspireerd op de bekende wijk in New York. Denk aan hoge herenhuizen van baksteen, erkers,  brede straten, hoge bomen. Een echte stadswijk is divers. Zo ook New Brooklyn. Er komen koop- en huurwoningen in een mix van huizen met tuin en appartementen.

Meer over New Brooklyn →

Deze woningen komen er:

Koopwoningen

Appartementen, maisonnettes en vier- en drielaagse huizen met tuin. New Brooklyn heeft het allemaal! Uiteraard zie je de kenmerkende urban-look in iedere woning terug. Nieuwsgierig naar het actuele woningaanbod? De laatste woningen zijn te koop.

Meer over de koopwoningen →

Vrije kavels

Wil jij jouw droomhuis bouwen? Goed nieuws, in New Brooklyn komen ook vrije kavels. Deze vrije kavels worden aangeboden door de Gemeente Almere.

Wil je meer informatie over de bouwkavels? Bekijk dan de website www.ikbouwmijnhuisin.almere.nl

Meer over de vrije kavels →

New Brooklyn wordt een bijzondere wijk

Sociale huurwoningen

De bouw van de eerste sociale huurwoningen is gestart. Deze sociale huurwoningen zijn van De Alliantie en de verhuur verloopt via Woningnet. Meld je aan via de website van Woningnet Almere en je wordt op de hoogte gehouden. Meer weten over de sociale huurwoningen? Directeur Jan van Barneveld van De Alliantie vertelt je er graag meer over.

Meer over de sociale huurwoningen →

Bruisende stadswijk New Brooklyn Almere

Vrije sector huurwoningen

In New Brooklyn komen diverse vrije sector huurwoningen verdeeld over meerdere velden in de wijk. De eengezinswoningen in veld A1 zijn inmiddels opgeleverd. De 26 beneden- en bovenwoningen in veld A6 worden in het vierde kwartaal van 2023 opgeleverd. In het eerste kwartaal van 2024 wordt fase A7 opgeleverd met 20 beneden- en bovenwoningen en 40 appartementen. Interesse? Bekijk dan meer informatie op de website Huren in New Brooklyn.

Meer over de vrij sector huurwoningen →

Look at New Brooklyn

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Op de hoogte blijven van het sociale huuraanbod? Dan verwijzen we je graag door naar Woningnet Almere

Wil je precies weten hoe wij met je gegevens omgaan?
Dat lees je in ons privacy statement.