Veld A7

Veld A7 bestaat uit een mix van types: diverse appartementen in verschillende groottes en vierlaagse eengezinswoningen.

Situatiekaart

Foursquare Apartments

Een uniek appartement kopen in New Brooklyn? Foursquare mag met slechts vier appartementen terecht limited edition genoemd worden! Elk appartement in Foursquare heeft een eigen verdieping en hoge raampartijen die zorgen voor veel licht en een ruimtelijk gevoel. Aan de voorzijde is Foursquare gelegen aan een sfeervol, karakteristiek plein. Aan de achterzijde kijk je uit op de groene binnentuin.

foursquare exterieur

Laatste appartement bouwnr. 118 te koop

Bouwnr. 118 is het laatste appartement dat te koop is in Foursquare. Dit appartement heeft een woonoppervlakte van 101 m² en is gelegen op de derde verdieping. De vrij op naam-prijs is € 452.500,-.

Interesse in dit appartement? Schrijf je dan snel in!

Download verkooptekening →

Vierlaagse eengezinswoningen

Uitverkocht

Wanneer je verlangt naar veel woonruimte én een eigen tuin, zijn dit de ideale woningen. De 27 vierlaagse eengezinswoningen in veld A7 variëren in woonoppervlakte van circa 109 tot 184 m². Hier vind je de woningtypes Lincoln 2nd en Carroll met een speelse split-level indeling en type Bedfort en Beaumont. Sommige eengezinswoningen hebben de kenmerkende Brooklyn entree met trap, sommigen een erker of allebei!