Urban and green

In de brede lanen van New Brooklyn staan grote bomen. Daartussen staan bankjes waar buurtbewoners elkaar ontmoeten en van de zon genieten. Op de extra brede stoep spelen kinderen terwijl hun ouders hen in de gaten houden. Lekker op het trappetje voor de voordeur, met koffie en de krant. Omdat je hier je auto iets verderop parkeert, is het lekker rustig in de straat.

Bruisende stadswijk New Brooklyn Almere

Alsof het altijd weekend is

Maar toch is het stadsgevoel voelbaar. Net als in bestaande stadswijken is ook hier genoeg reuring. Gezellige kleine shops zoals de Backery en de Deli zorgen voor een levendig straatbeeld. Hier haal je je koffie en de lekkerste broodjes van de stad: een heerlijke start van je werkdag in je thuiskantoor of atelier. Hier in New Brooklyn heb je de perfecte combinatie van wonen en werken, de indeling van je huis is volledig afgestemd op jouw leefstijl.

Bruisende stadswijk New Brooklyn Almere

Alles wat je nodig hebt

Fijn dat er zoveel verschillende woningtypen zijn waaruit je kunt kiezen. Hoe je huishouden er ook uitziet, wat voor werk je ook doet; New Brooklyn biedt wat je nodig hebt. Aan de overkant van het park zijn mensen aan het sporten. Moeders met bakfietsen cruisen over de brede, groene boulevard, langs fijne speelplekken en het gezellige terras van de Brewery. Hier en daar geven kleurrijke muurschilderingen je een glimlach. New Brooklyn is er voor stedelingen die houden van de levendigheid en de mogelijkheden van de stad.

Maar dan wel de stad van de toekomst, waar het ook groen, divers en sociaal is. Waar je je eigen leven vormgeeft. Kortom: waar je je thuis voelt.