Inschrijven 11 appartementen Greenpoint Building

De inschrijving is gesloten. Inschrijven voor de reservelijst is nog wel mogelijk.

Heb je geen interesse in een appartement van Greenpoint Building, maar wil je wel op de hoogte blijven van ander woningaanbod in New Brooklyn? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte →

 

  • Het is mogelijk je in te schrijven op maximaal 3 bouwnummers in volgorde van jouw voorkeur. Let op: klik rechts onderin het inschrijfformulier op het + tekentje om meer voorkeuren op te geven.
  • Je meest recente inschrijving telt. Het heeft geen zin om je meerdere keren in te schrijven.
  • De start verkoop loopt tot donderdag 16 september 12.00 uur. Tot die tijd kun je je inschrijven op jouw favoriete bouwnummers.
  • Het moment van inschrijven heeft geen invloed op een eventuele voorrangspositie. Gebruik de tijd om je goed in te lezen in welk bouwnummer jouw favoriet is.
  • Na de sluitingsdatum vindt de toewijzing plaats door middel van een loting bij de notaris. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan nemen wij contact met je op. Heb je géén woning toegewezen gekregen, dan sta je automatisch op de reservelijst, op volgorde van de lotingsuitslag. Je ontvangt hierover bericht per e-mail.
  • Let op: per huishouden tellen wij één inschrijving mee in de loting. Dit betekent dat de inschrijvingen van een eventuele partner, relatie of gezinslid die woonachtig is op hetzelfde adres automatisch wordt uitgesloten van de loting.

Heb je vragen of wil je meer weten? De meest gestelde vragen vind je in de FAQ. Je kunt ons 7 dagen in de week via de chat bereiken. Of stuur een e-mail naar hello@newbrooklyn-almere.nl